Israëlische vertegenwoordiger bezoekt Vice-President

Israëlische vertegenwoordiger bezoekt Vice-President

17-12-2020

Vice-President, Ronnie Brunswijk, heeft de honorair consul van Israël, Ruthy Richards - Levi, op zijn Kabinet ontvangen. Dit bezoek vond plaatst op 17 december 2020. Gesproken is over het verstevigen van het samenwerkingsverband tussen beide landen. De VP is zeer ingenomen met dit bezoek.


Volgens de honorair consul begon de samenwerking al in het jaar 1600. "Ik vind het een eer om met u te praten", sprak Richards-Levi de VP toe. Ze zegt dat er nog nooit groot geïnvesteerd is in Suriname vanuit Israël. "We willen het beter doen. We hebben voldoende investeerders die zaken met dit land willen doen.", gaf ze nadrukkelijk aan.


De Israëlische vertegenwoordiger noemde investeringen in het bankwezen, vleesproductie, werkgelegenheid, export, landbouw tot het vliegen van vrachtvliegtuigen naar Suriname.
"De bilaterale relatie is goed maar we moeten het verbeteren. We willen investeren, zodat Suriname er profijt aan heeft. We zijn bezig de beste bedrijven naar Suriname te halen", onderstreepte Richards-Levi. De vertegenwoordiger zei verder dat de investeerders vanaf 19 december 20202 in ons land zullen vertoeven. "Zij kunnen het best zien wat beter voor hen is", aldus Richards-Levi.