Kerstboodschap Vice-President Ronnie Brunswijk

Kerstboodschap Vice-President Ronnie Brunswijk

24-12-2020

Vice-President staat in Kerstboodschap stil bij Covid-dreiging en economische crisis.

In een kerstboodschap richt Vice-President, Ronnie Brunswijk zich tot het volk. Hij stelt dat deze kerstviering bijzonder is, omdat het land in een economische crisis verkeert en sterk verlangt naar verlichting.
"De verlichting waar wij als volk naar verlangen, beperkt zich niet tot het herstel van de economische omstandigheden, maar strekt zich uit tot de verbetering van de bedreigingen van onze
nationale gezondheid. Dit door toedoen van het COVID-19 virus, dat nog steeds slachtoffers maakt over de hele wereld."
Hij omschrijft het Kerstfeest als een gezamenlijk samenzijn. De VP treurt mee met de samenleving die dit jaar het feest niet op de traditionele manier kan vieren, gezien de Covid-dreiging.
Vp Brunswijk spreekt verder over het afnemen van de economische druk op het volk. Voorts hoopt hij dat de strijd tegen het COVID-19 virus het volgend jaar zal overwinnen, zodat het volk zonder mobiliteitsbeperkingen het Kerstfeest mag beleven. De Vice-President vraagt om elkaar waar nodig te ondersteunen.
"Ik doe een beroep op elk een van u om andere landgenoten die het extra moeilijk hebben een helpende hand toe te steken, zodat ook zij de verlichting kunnen voelen die kenmerkend is voor dit
feest."
Tot slot bemoedigt hij het volk met de woorden: "Ik zal alles wat binnen mijn vermogen ligt, aanwenden om de economische pijn niet langer te laten duren. Ondanks de omstandigheden wens ik u gezegende feestdagen toe."