Vp-Adhin: “Ik ben hier om dienstbaar te zijn”

Vp-Adhin: “Ik ben hier om dienstbaar te zijn”

25-05-2020
“We gaan ervoor”, zegt vicepresident Ashwin Adhin, nadat hij op 25 mei 2020 zijn stem heeft uitgebracht op de Nationale Democratische Partij. Wanneer aan hem wordt gevraagd welke rol hij na de verkiezingen zal vervullen zegt hij; “Ik ben hier om dienstbaar te zijn.” Hij zegt dat hij openstaat, ongeacht welke functie of positie van hem wordt gevraagd om te vervullen. Voor hem is het van eminent belang dat er een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van het land.

De vp en zijn echtgenote zijn rond 10:00 uur s ’morgens warm onthaald op het terrein van de Khargi Vishnudattschool in district Wanica. Op het stembureau 352 heeft de regeringstopper zijn stem uitgebracht.

De VP roept de samenleving op massaal te gaan stemmen. Ook benadrukt hij dat gezien de COVID-19 de regering en haar werkarmen er alles aan doen om de situatie te blijven beheersen. De regering is volgens Adhin alert en gaat er altijd van uit dat er een zekere mate van dreiging is. Het volk hoeft niets te vrezen. Kom gewoon en stem.”