Ambtenaren Opleiding nu ook in Moengo

Ambtenaren Opleiding nu ook in Moengo

08-11-2021
Ambtenaren Opleiding nu ook in Moengo
 
Overheidsmedewerkers in het distrikt Marowijne kunnen nu ook in Moengo de Ambtenaren Opleiding volgen. Op zaterdag 6 november 2021 is deze opleiding van start gegaan waar 55 medewerkers aan participeren. Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk zei dat hiermee de decentralisatie gedachte van de regering tot uiting komt. Er is moeite gedaan om de opleiding naar Moengo te brengen, zodat de ambtenaren niet helemaal naar Paramaribo hoeven af te reizen om de training te volgen.
 
De VP zei verder dat de regering gaat voor gelijkwaardigheid en het gelijkheidsbeginsel. Iedereen moet worden opgetrokken en bijgeschoold, om waardige ambtenaren te worden die hun taken naar behoren kunnen uitvoeren. Hij stak de studenten een hart onder de riem en wees hen erop goed gebruik te maken van deze gelegenheid, met volle aandacht de opleiding te volgen en succesvol af te ronden.
 
De Ambtenaren Opleiding wordt al langer dan 30 jaar verzorgd in Paramaribo. Nu is het de beurt aan Moengo deze opleiding ook dichtbij huis te kunnen volgen. De VP feliciteerde de gemeenschap met deze bijzondere ontwikkeling.