Kabinet Vice- President lanceert Covid-19 awareness campagne

Kabinet Vice- President lanceert Covid-19 awareness campagne  

02-11-2021

Kabinet Vice- President lanceert Covid-19 awareness campagne
 
Ko’w Fet,(kom laten wij samen fit zijn) is een bewustwordingscampagne van het kabinet van de Vice- President die het personeel bewust moet maken over alles, met betrekking tot COVID-19. Deze bewustwordingscampagne  is al geruime tijd aan de gang, maar de officiële launch heeft plaatsgevonden op maandag 1 november 2021, op het kabinet van de Vice-President. Een commissie bestaande uit medewerkers van het kabinet van de VP zorgt voor de invulling van deze campagne.
 
Waarnemend President Ronnie Brunswijk vindt het bijzonder dat er serieus wordt omgegaan met de Covid19 pandemie. Goede gezondheid van de Surinaamse burger is één van de prioriteiten van deze regering.
  
Als eerste mocht Waarnemend President Brunswijk de  Ko’w Fet kit in ontvangst nemen. Voorts vond een bewegingsdemonstratie plaats, verzorgd door sportleiders van het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport. Na het officiële gedeelte mocht het personeel van het kabinet en overige mensen uit de gemeenschap zich ter plekke laten vaccineren.