Raad van Ministers doneert in Su Aid box

Raad van Ministers doneert in Su Aid box

24-11-2021
Raad van Ministers doneert in Su Aid box

De Su Aid circulerende box werd enthousiast ontvangen op het kabinet van de Vice-President, tijdens de vergadering van de Raad van Ministers (RvM). Dit vond plaatst op woensdag 24 november 2021, net na aanvang van de RvM. Vice-President Ronnie Brunswijk maakte de RvM-leden deelgenoot van het initiatief van Su Aid om donatie te vragen voor de Nier Stichting Suriname, ter uitbreiding en renovatie van het Nationaal Nierdialyse Centrum (NNC) aan de Henck Arronstraat.
Minister van Financiƫn, Armand Achaibersing, deed namens alle ministers een geldbedrag in de box. Vice-President (VP) Brunswijk doneerde een bedrag in Amerikaanse Dollars namens alle RvM-leden, President Chandrikapersad Santokhi en zichzelf.
De Su Aid box werd door Lesly Danradj overhandigd aan de VP. Op deze manier levert hij zijn bijdrage aan deze promo, die als slogan heeft 'Gi wan anu'. Hij vertelde dat de donatie box elke week aan een bekende Surinamer wordt gegeven om donaties op te halen. Zijn keus viel op de VP, omdat hij weet dat de VP een heel sociaal voelend mens is.
Danradj gaf aan dat het Nationaal Nierdialyse Centrum (NNC) in slechte staat verkeerd. Renovatie van de gebouwen is van groot belang, om de juiste patiƫnten zorg te kunnen bieden. De Nier Stichting Suriname (NSS) werkt samen met Stichting Su Aid. Ze hopen een groot deel van van de kosten voor renovatie van het NCC te kunnen dekken met de opgehaalde donaties.