“Stg. Ronnie Brunswijk, voor groei en ontwikkeling”, een feit

“Stg. Ronnie Brunswijk, voor groei en ontwikkeling”, een feit

09-03-2021

“Stg. Ronnie Brunswijk, voor groei en ontwikkeling”, een feit
Vice – President Ronnie Brunswijk staat bekend om zijn sociaal karakter. Om zijn hulp aan verschillende individuen, organisaties en anderen te structureren en van een duurzaam karakter te voorzien is de stichting Ronnie Brunswijk voor groei en ontwikkeling gelauncht. “Mijn hart is zo zwak dat ik iemand niet kan wegsturen zonder te helpen” zei de VP bij de launch. Zijn vrouw Adolfina Cairo, die de motor is achter het opzetten van de stichting, opperde dit idee bij de VP om de drukte bij hem weg te nemen. Ook wordt de sociale steun met behulp van de stichting gereguleerd.
De VP levert als persoon al tientallen jaren een wezenlijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van verschillende groepen. VP Brunswijk draagt onder meer bij aan de ontwikkeling van jongeren, sport, educatie en zeker ook ondernemerschap in Suriname. Ook heeft deze vooraanstaande Surinamer een groot hart voor hen die dringend hulp nodig hebben, vanwege grote nood of medisch ongemak.
De oprichting van deze stichting is een formele bekroning op het jarenlange sociaalwerk dat onverkort wordt voortgezet. De launch vond plaats op het kantoor van voornoemde stichting aan de Heerenstraat, op 08 maart 2021. De launch valt rond de zestigste jaardag van de VP.