Medewerkers TCT leggen grieven voor aan VP Brunswijk

Medewerkers TCT leggen grieven voor aan VP Brunswijk

15-04-2022
Medewerkers TCT leggen grieven voor aan VP Brunswijk
Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk heeft medewerkers van het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT), directoraat Transport ontvangen en aangehoord. De TCT-medewerkers maakten op woensdag 13 april aan de VP kenbaar dat zij zich op zijn Kabinet hebben vervoegd om hem hun grieven kenbaar te maken en tevens zijn interventie te vragen.
Ze zijn ontevreden met de leiding van de afdeling Transport. Verder haalden ze aan, de slechte onderlinge communicatie. Ook is gesproken over de ontheffing van de medewerkers Unitia Molgo en Georgio Purperhart, gevolgd door hun terbeschikkingstelling van de directeur Transport, E. Noordzee. De TCT-medewerkers brachten ook de slechte accommodatie, waarin ze hun werkzaamheden al jarenlang verrichten, onder aandacht van de VP.
Vice-President Ronnie Brunswijk gaf zijn toehoorders de verzekering dat hij terug zal koppelen met de minister om de pijnpunten te bespreken. Hij deed een beroep op de groep om zich weer naar het werk te begeven. "Er komt zeker een oplossing", was de belofte van de VP.